У німецькому місті Вісбаден рейсовий автобус скоїв наїзд на людей, в результаті чого один чоловік помер, 23 отримали поранення. Про це пише місцеве видання Bild.

"Водій автобуса зупинився перед головним вокзалом, щоб дозволити пасажирам заходити і виходити, але потім раптом поїхав у зворотному напрямку. Автобус протаранив три транспортних засоби, потім проїхав зелену смугу і зіткнувся з трьома іншими автомобілями", – йдеться у статті.

ДТП у Німеччині, фото: Bild
ДТП у Німеччині, фото: Bild

Відомо, що в результаті ДТП п'ятеро водіїв отримали серйозні тілесні ушкодження, одна жінка-водій сильно травмована.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Потім некерований автобус наїхав на інший автобус, який чекав на зупинці. Зіткнення викликало легке поранення водія цього автобуса, дев'ять пасажирів отримали легкі травми.

ДТП у Німеччині, фото: Bild
ДТП у Німеччині, фото: Bild

Після цього автобус переїхав на зупинці двох пішоходів, 85-річний місцевий житель, був важко поранений і помер у лікарні. Поліцейські з'ясовують обставини інциденту.

Нагадаємо, що у Києві водій і велосипедист влаштували жорстку бійку після ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа, ДТП у Києві закінчилася кривавою трагедією.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті водій автомобіля Volkswagen Passat скоїв наїзд на велосипедиста, і залишив місце ДТП.