На днях компанія Ілона Маска Tesla представила новий електромобіль – броньований пікап Cybertruck. Однак на презентації не все пішло за планом і стався невеликий конфуз. Повідомляється, що презентація безпілотної машини відбулася в Хоторне, що в штаті Каліфорнія. Так, Маск показав світу своє нове творіння – броньований електромобіль, який виготовлений з нержавіючої надміцної сталі, і з ударостійким склом. Що стосується дизайну, то він практично не містить плавних ліній. Обійдеться автовласникам така "пташка", яка зможе проїхати 402 км без підзарядки, 39 900 доларів.

Tesla, Motor
Tesla, Motor

Як уже говорилося, презентація не минула без конфузів. Коли керівник Tesla попросив продемонструвати міцність пікапа – машина витримала удар кувалдою. Коли ж в ударостійке скло кинули металеву кульку, то воно розбилося. "Не розумію, чому воно розбилося. Під час тестування ми кидали в нього гайкові ключі, якось кинули в скло кухонну раковину, і воно витримало", - виправдовувався Маск, а потім підкреслив, що "немає межі досконалості".

Ілон Маск і Tesla, Motor
Ілон Маск і Tesla, Motor

Нагадаємо, Tesla представила електричний пікап Cybertruck.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ілон Маск розповів, що думає про новий електрокар Ford.

Також портал "Знай.ua" писав, що Tesla увійшла в трійку найдорожчих автовиробників.