Бразильський президент Жаїр Болсонару вибухнув звинуваченнями на адресу голлівудського красеня Леонардо Ді Капріо. Так, лідер Бразилії впевнений, що актор спонсорував неурядові організації (НУО), які, ймовірно, влаштували підпал у лісах Амазонії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо

"Ді Капріо — крутий хлопець, чи не так? Давати гроші на підпал Амазонії", — сказав глава держави.

При цьому бразильський лідер, висуваючи подібні звинувачення, не представив жодних доказів. "Фотографують, відправляють знімки в НУО, та їх поширює, потім зв'язується з Леонардо Ді Капріо, він виплачує $500 тис. Цієй НУО", — наводить слова Болсонару газета Estadao.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пожежі в Амазонії, Хайтек
Пожежі в Амазонії, Хайтек

Журналісти газети Estadao пишуть, що заява президента Бразилії прозвучала на тлі поліцейської операції в штаті Пара, в рамках якої 26 листопада було затримано чотири людини, пов'язані з неурядовими організаціями.

Їх запідозрили в цілеспрямованому підпалі лісів з метою подальшого отримання коштів від благодійних та інших організацій на ліквідацію наслідків пожеж, проте через дві доби їх відпустили.

Також відомо, що поки що офіційні представники Ді Капріо не відповіли на запит журналістів.

Нагадаємо, довгонога Астаф'єва показала, як "відшила" Ді Капріо.

Як повідомляв Знай.uа світовий океан вмирає через людську байдужість, все живе під загрозою: це відео змусить задуматися.

Знай.uа писав, голлівудський актор Ді Капріо "заспівав" з еко-активісткою Гретою Тунберг.