Цими днями компанія Marvel продала найдорожчий коли-небудь комікс. Ним стала найперша розповідь про супергероїв, яка вийшла ще в 1939-му році. Відтак, журнал обійшовся покупцю у рекордні 1,26 мільйона доларів, пише НЛО.

Як відзначається, цей комікс був придбаний ще в далекому минулому в газетному кіоску пенсильванським поштовим. І слід зауважити, що до нашого часу він зберігся прекрасно. Так, його статки оцінили в 9,4 с 10 балів.

Перший комікс, фото - HA
Перший комікс, фото - HA

Зауважимо, що попереднім рекордсменом був випуск 1962 го року, де вперше показали Людину-павука. Ще в 2011-му році його продали за 1,1 мільйона доларів.

Підкреслимо, що є ціла серія коміксів під назвою "Комікси Marvel № 1". У них містяться перші виступи персонажів, включаючи героїв Людини-факела і Людини-павука.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Доктор Стрендж, Тор і Людина-Павук повернуться: творці Marvel приголомшили грандіозними планами

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Бекінсейл розповіла про травму юності.

Також Знай. ua писав, що у мережу злили фото Анджеліни Джолі на зйомках Marvel.