30 листопада, субота, в столиці РФ Москві на Нагатинській набережній відбулася незвичайне ДТП. Трактор, який знаходиться у розпорядженні комунальної служби, наїхав на шість машин на парковці біля житлового будинку. Авто трактор зібрав буквально в купу.

На відео події добре видно, що деяким машинам пощастило і їх не сильно пошкодило, а от інші зім'яло як консервні банки. Обурені власники пошкоджених авто намагалися зняти подію і водія трактора на відео. Власники машин запитували, де водій спецтехніки взагалі зміг отримати права. Комунальник невиразно відповів на обурення людей: "А че таке?".

Нагадаємо, раніше у Києві водій-псих жорстоко розправився з пішоходом.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також Знай.uа писав, що пекельний туман наробив біди під Одесою, екстремальні кадри.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що моторошна НП перетворила Київ на Венецію: господарський "талант" Кличка показали одним відео.