В ніч з 29 на 30 листопада 2019 року в одному з кафе містечка Черкесска, Карачаєво-Черкеської республіки в Росії, чоловік напав з пістолетом на свою колишню кохану та її супутника.

Поліція Росії, фото - wh24
Поліція Росії, фото - wh24

В мережу потрапило відео з камер спостереження в кафе, на якому видно, як чоловік підходить до столу, за яким сидить компанія молодих людей. Він зупиняється перед дівчиною, дістає пістолет і стріляє в неї. Дівчину спробував прикрити чоловік, що стояв поруч з нею. Після події на стрілка відкрив вогонь інший відвідувач кафе.

У прес-службі УМВС Росії по КЧР повідомляють, що між молодими людьми виник конфлікт, в результаті якого чоловік отримав поранення руки і ноги, загрози життю немає.

Правоохоронцям вдалося затримати 24-річного жителя села Чапаєвське, який зізнався. У нього вилучили травматичний пістолет. Ймовірно, саме з нього він і вчинив напад.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі банда озвірілих тітушек розправилася з активістами: Катя Гандзюк перед очима.

Також Знай.uа писав, що побив дружину, схопився за ніж: озвірілий киянин влаштував дебош у ресторані.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві пасажир метро з ножем накинувся на незнайомця.