У штаті Арканзас (США) маленька дитина повернулася до палаючого будинку, щоб врятувати улюбленого песика, і загинула від численних опіків. Про трагичном інцидент пише газета The Sun.

Так, в суботу, 30 листопада, в обідній час у будинку подружжя Куртіс і Кейтлін Шарп (Kurtis and Caitlin Sharp) раптово почалася пожежа. Разом з сином Локі Ніколі Мейсоном (Lokey Nicholi Mason) сім'я вибігла на вулицю, щоб покликати когось на допомогу.

Поки вони гасили пожежу, однорічний малюк зайшов у палаючу будівлю, щоб врятувати пухнастого друга.

Локі Ніколі Мейсон, фото з особистого архіву родини

"Йому не вдалося врятувати цуценя з вогню", - сказав батько і повідомив, що його син загинув.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За попередньою версією, займання сталося через збій в електропостачанні, передає місцева газета The Democrat Gazette. Зараз поліція з'ясовує причину пожежі. У справі ведеться розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині поховали ученицю 5-го класу, яка раптово померла через отруєння чадним газом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в селі Скитика Липовецького району Вінниччини поховали дев'ятимісячне немовля, якого задушив кіт, встрибнувши в коляску.

Також портал Знай.uа писав, що 18-річна дівчина в туалеті запорізького вокзалу народила дитину, задушила її та спробувала викинути в унітаз, однак про її злочин стало відомо.