Бенксі намалював нове графіті в місті Бірмінгем, воно присвячено різдвяній темі.

Британський художник Бенксі придумує все нові і нові механізми донесення до публіки своїх месиджів. Цього разу він вирішив поєднаит мистейтво з благодійністю.

Так, художник домалював до вуличної лавочки в Бірмінгемі, на яку ліг бездомний, упряжку різдвяних оленів, якаі нібито несуть її в небо.

При цьому він зняв відео і виклав його в Instagram, супроводивши фонограмою пісні у виконанні Джо Вільямс "Я буду вдома на Різдво".

Бенксі розповів, що в зйомках брав участь безхатько на ім'я Райан. Вони знімали ролик протягом 20 хвилин і за цей час перехожі дали Райану гарячий напій і дві плитки шоколаду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"За 20 хвилин, які ми знімали Раяна на цій лавці, перехожі давали йому гарячий напій, два шоколадні батончики та запальничку - при тому, щоб він нічого не просив", - написав художник в супроводі до відео.

"Боже, благослови Бірмінгема", - додав Бенксі.

Нагадаємо, графіті таємничого художника Бенксі продали за шестизначну суму.

Раніше Знай.uа повідомляв, картина Бенксі самознищилась після продажу за рекордну суму.

Також Знай.uа писав, безглузді колекціонери зіпсували найгучніший перфоманс Бенксі.