Стало відомо, що автор і натхненник благодійного флешмобу під назвою "Ice Bucket Challenge" Пітер Фрейтс помер від бічного аміотрофічного склерозу на 34 році свого життя. Про це повідомляється на сайті Бостонського коледжу.

Пітер Фрейтс

Так, цей діагноз йому поставили ще в 2012 році, а через 2 роки Фрейтс придумав флешмоб Ice Bucket Challenge. Учасники повинні вилити на себе відро крижаної води, а також переказати конкретну суму в фонд боротьби з цим захворюванням центральної нервової системи і передати естафету ще трьом людям.

Слід зазначити, що Ice Bucket Challenge підірвав інтернет і миттєво став популярним у всьому світі.

Пітер Фрейтс

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Більше того, всього за 2 місяці на рахунок фонду було перераховано більше 115 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, що на просторах інтернету активно поширюється "челлендж зі стільцем" (chair challenge), який доводить, що у чоловіків не завжди буває фізична перевага над протилежною статтю.

Як повідомляв портал Знай.ua, бойової техніки Т-80БВ прийняв "пивний" виклик від Львівського бронетанкового заводу.

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк продемонструвала, на що здатний її мову. На відео вона за лічені секунди без допомоги рук зав'язала мовою вузол на мотузці.