Пасажирів італійської авіакомпанії Alitalia насторожив працівник аеропорту, який "ремонтував" літак з допомогою скотчу. Фото інциденту потрапило в мережу і викликало шквал обговорень, люди в шоці від того, що пасажирський літак, який перевозить людей, клеять скотчем. На фото, яке опублікували в соцмережах, видно чоловіка в салатовому жилеті, який стоїть на драбині і зосереджено клеїть смугу скотчу в одній з частини авіалайнера. Про це пише таблоїд The Sun.

Літак Alitalia, Airline Geeks
Літак Alitalia, Airline Geeks

Але все виявилося не так страшно, як думали пасажири літака. Виявилося, що це і справді скотч, але не простий, а спеціальний Speed Tape, який часто застосовується для усунення незначних пробоїн і подряпин. Цей скотч зроблений зі спеціального тканево-алюмінієвої основи, а також силіконового або акрилового клею. Speed Tape не тільки липкий, але дуже міцний, а ще вогнестійкий і водонепроникний, він витримує температури від мінус 54 до плюс 149 градусів за Цельсієм.

Нагадаємо, українська спортсменка стала обличчям одного з кращих авіакомпаній світу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що популярний лоукост закриває рейси з Києва.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лазарєв звинуватив американську авіакомпанію в плагіаті свого хіта.