В американському штаті Джорджія стався цікавий інцидент – в будинок Instagram-моделі Дані Бенкс заліз озброєний пістолетом грабіжник, але поживитися йому не вдалося. Про це пише видання Daily Mail. Вночі у квартиру 29-річної моделі заліз злодій, дівчина прокинулася від гавкоту свого песика та шуму і пішла подивитися, що трапилося. А оскільки спала гола, то так і зустріла злочинця. "Я почула шум і пішла подивитися, що відбувається. Так, я спала голою, але не бачу в цьому нічого дивного", - розповіла модель журналістам.

У вітальні модель побачив грабіжник і, розгубившись, наказав їй лягти на підлогу, а потім велів відкрити сейф. Але там нічого цінного не було, тому розгублений лиходій штовхнув господарку квартири та втік, виблискуючи п'ятами. Дені тут же викликала копів, а коли ті приїхали, то вона ридала, мабуть, адреналін відпустив, а прийшов переляк і шок від того, що сталося. Потім дівчина заявила, що її підставили, і вона навіть здогадується хто. Однак, не всі фоловери Бенкс повірили в історію з грабіжником, деякі впевнені, що вона це інсценувала заради піару.

Нагадаємо, у Києві менше ніж за добу знайшли підривників Ощадбанку.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві обчистили Спілку журналістів України.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові у соратника Зеленського відібрали паспорт.