На днях відоме на весь світ видання Reuters опублікувало у власному Twitter найкраще, на їх думку, відео 2019 року. Відтак, ними став відеоролик із Папою Римським Франциском, де той на власний розсуд вибирає, кому цілувати його перстень, а кому ні.

"Найкраще в 2019 році: цілуватися чи не цілуватися: Папа Франциск викликав занепокоєння, коли він відмовився дозволити поклонникам цілувати його кільце", - підписали відео.

Папа Римський, фото: Ua.news
Папа Римський, фото: Ua.news

Зауважимо, що місце подія мала ще весною цього року. Так, Папа Римський "обраним" відсмикував свою руку від людей, які хотіли поцілувати його перстень. Тоді така поведінка викликала багато критики.

Одні стверджували, що тут нічого дивного немає, адже він заздалегідь просив віруючих не цілувати його перстень, інші ж стверджують, що це неповага до людей.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Іноді йому це подобається, іноді ні. Все дуже просто", - раніше зізнався один з помічників Папи Римського, але відмовився бути названим.

Нагадаємо, замолити гріхи "на дому": під Франківськом церковна фанатичка потягла мощі святого.

Портал Знай.ua повідомляв, що священик із Одеси влаштував каплицю просто під землею.

Раніше портал Знай.ua писав, що Insta-батюшка підкорив мережу, як проповідує прихожанам слуга божий: "Пастух має пахнути своїми вівцями".