7-місячний малюк став главою міста у США та отримав звання наймолодшого мера в історії.

Малюк Вільям Чарльз Макміллан став мером невеликого містечка Уайтхолл в штаті Техас. Про це повідомляє видання Newsweek, зазначаючи, що цю осаду купили дитині його прийомні батьки Чед і Ненсі Макміллан.

На урочистій церемонії інавгурації Чарльза були присутні і його прийомні батьки. Новоспечений мер з'явився перед 150 гістьми в смокінгу та з метеликом для виголошення спеціальної клятви.

Не зважаючи на те, що клятву довелось зачитати помічнику мера, вона була багатообіцяючою:

"Я, Вільям Чарльз Макміллан, урочисто обіцяю, що буду сумлінно виконувати обов'язки мера Уайтхоллу і буду намагатися з усіх сил: бути добрим з усіма на ігровому майданчику, сприяти життю, усиновленню та добру, чистоті заміського життя, обіцяю прокласти всі гравійні дороги, принести печиво в пожежну службу добровольців, зловити найбільшого сома, а також зберігати і захищати співтовариство Уайтхоллу, тому допоможіть мені, мамі і татові!"

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще



У новоспеченого мера було навіть власне гасло: "Зробити Америку доброю знову"(Make America Kind Again).

Чарлі радів тому, що відбувається, але під кінець заснув на руках у одного з артистів танцювальної групи.

А для здивованих читачів зазначимо, що Чарльз Макміллан став почесним мером Уайтхолл . Ця роль продається з аукціону кожен рік, а зібрані кошти спрямують на благодійність.

Нагадаємо, дев'ятирічна дівчинка-скелелаз встановила унікальний рекорд

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон назвала перше слово молодшого сина

Також Знай.ua писав, Xiaomi представила революційний дитяче автокрісло