З'явилася інформація, що в Хабаровському краї розбився винищувач "Су-57". Як раніше повідомляли в російських силових відомствах, даний літак повинен був у найближчі дні надійти на озброєння армії РФ.

За інформацією джерела, машину було створено на базі серійного виробництва і подібні прототипи вже знаходяться у виробництві. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Су-57, texty.org.ua
Су-57, texty.org.ua

Також у ЗМІ пишуть, що винищувач п'ятого покоління "Су-57" повинен був перейти на баланс російської армії до Нового року і в Хабаровському краї він проходив останні випробування. Дані про випробування поки засекречено - в Міноборони відмовляються говорити, коли ці документи нададуть громадськості. Варто зазначити, що один такий апарат коштує близько 2 млрд рублів.

Варто нагадати нашим читачам, що в Хабаровському краї під час випробувального процесу розбився винищувач "Су-57". Поки слідча комісія розглядає два варіанти катастрофи: людський фактор і технічна несправність.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, авіакатастрофа в Росії: розбився винищувач-невидимка п'ятого покоління Т-50.

Як повідомляв Знай.uа війна в Чечні, Сирії та Україні, Крим і собаки: в мережі показали 20 років влади Путіна в Росії.

Знай.uа писав, військовий вертоліт розбився через туман: все загинуло.