У неділю мешканців Лондона налякав незвичний та дуже гучний хлопок, який був схожий на звук вибуху. Відтак, це зробили королівські винищувачі, яких підняли у повітря через невідомий об'єкт. пише Sky News.

Як відзначається, пізніше у ВПС Британії пояснили, гучний хлопок був звуковим ударом літаків Королівських військово-повітряних сил, який виникає під час руху з надзвуковою швидкістю.

Винищувач
Винищувач

"Гучний хлопок, який було чути по всьому північному Лондону та прилеглих районах, був звуком винищувачів королівських ВПС, котрі були підняті у повітря після того, як невідомий літак втратив контакт з землею у повітряному просторі Великої Британії", - роз'яснюють військові.

Наразі мешканців Лондона запевнили, що нічого страшного не відбулося, і причин для хвилювання немає.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, США випробували в боях новітній винищувач-невидимку. Відтак, військово-повітряні сили США в Іраку вперше застосували в бою, винищувачи-невидимки F-35A Lightning II. Цей літак має в собі всі передові технології, які використовуються для ведення сучасного бою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російські пілоти, що управляють своїми літальними баняками над Кримом, неподалік від його берегів пролетіли поруч американським літаком-розвідником.

Також "Знай.uа" писав, що у Франції знайдені уламки зниклого винищувача: доля екіпажу все ще невідома