Дві пасажирки американської авіакомпанії Frontier Airlines подали на перевізника до суду через бездіяльність. Жінки заявили, що стали жертвами насильства на борту літака, але бортпровідники не доповіли про подію в поліцію.

Про це повідомив телеканал CNN. За даними видання, одну з пасажирок зґвалтували в жовтні 2018 року, а в листопаді інцидент повторився вже з іншого пасажиркою.

Особи потерпілих не розкриваються. Обидві жертви, згідно з позовами, повідомили про те, що сталося співробітникам авіакомпанії, проте ті не сповістили в поліцію. Плтерпілі також звинувачують перевізника в тому, що він не допомагав встановити деталі того, що сталося і не шукав свідків.

Тепер обидві жінки через суд зажадали від авіакомпанії вжити заходів і не допускати подібного в майбутньому.

Згідно з даними ФБР, в останні роки поліція зафіксувала зростання кількості таких злочинів під час перельотів. Як каже статистика, найчастіше сексуальне насильство відбувається під час нічних рейсів, коли на борту вимикають світло.

Нагадаємо, у Франції поліцейські "розкусили" лікаря-пенсіонера, який зґвалтував понад 300 дітей

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі дві дівчинки стали жертвами групового зґвалтування

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua писав, під Києвом зловмисник проник у будинок та зґвалтував жінку