Мексиканська школярка Зурі Тлапанко Рейєс продемонструвала унікальні здібності з розв’язання математичних задач подумки, повідомляє портал UP WORTHY.

Як повідомляється, на чемпіонаті світу з ментальної математики, який проходив у Китаї, Зурі знадобилось лише п’ять хвилин для того, щоб здобути чемпіонський титул. За цей час вона встигла без помилок розв’язати 70 задач.

Зурі Тлапанко Рейєс. Фото: Up worhty

При цьому сама чемпіонка не вважає себе видатною та каже, що просто любить розв’язувати задачі. Але в Мексиці вона вже має шанувальників, які навіть допомогли школярці зібрати гроші на поїздку до Китаю.

Нагадуємо, що в грудні дев’ятирічний нідерландець Лоран Сіммонс, який закінчив Технічний університет Ейндховена, став наймолодшим у світі випускником університету.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", які штрафи очікують водіїв через дітей.

Також "Знай.ua" писав, як живеться юному українському вундеркінду в академії Барселони.