У військовому училищі міста Ед-Даля, Ємен, під час військового параду стався вибух, яикй забрав п’ять людських життів, повідомляє телеканал Al-Jazeera з посиланням на єменські Сили поясу безпеки.

Як повідомляється, у колону військовослужбовців, яка брала участь в параді, влучила ракета. За попередніми даними цей вибух забрав життя п’яти осіб, ще восьмеро були поранені. Однак точні дані на даний момент уточнюються. Наразі жодне з угрупувань не взяло на себе відповідальність за цей терористичний акт, проте за ним може стояти угрупування хуситів — повстанців, які наразі контролюють офіційну столицю Ємену Сану.

Ємен
Ємен
slovoidilo.ua

Цей вибух — вже не перший за останній час, який пов’язують із хуситами. У середині вересня стався напад на два нафтопереробні заводи, які належать компанії Aramco. У скоєнні цього нападу також підозрюють хуситів.

Нагадуємо, що нещодавно у столиці Сомалі Могадішо стався масштабний теракт, який забрав життя десятків людей.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.uа писав, що аварійна посадка літака в США мало не забрала життя десятка людей. Відтак, на борту перебувало 42 людини, одна у результаті аварійної посадки загибла, двоє серйозно постраждали, ще 10 осіб перебувають у лікарні.

Крім того, Знай. ua писав, що страшна трагедія сколихнула Одесу, шансів вижити не було.