Стало відомо, що в столиці Інгушетії Магасі, де на початку 2019 року відбувалися доволі гучні і серйозні протести, невідомі напали на пост ДПС. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Напад на співробітників поліції

Слід зазначити, що під час атаки постраждало троє співробітників правоохоронних органів.

Так, група нападників складалася з двох осіб, які влетіли в пост на автомобілі, а потім вони вийшли і атакували правоохоронців.

"У злочинців були ножі. Один з них убитий, другий поранений – зараз він знешкоджений силовиками. При нападі загинув один співробітник ДПС, в місті посилені заходи безпеки", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Напад на співробітників поліції

Також крім ножів у нападників було вогнепальну зброю.

Нагадаємо, що в Дніпрі лікарі швидкої допомоги, які прибули на виклик на Донецькому шосе, зіткнулися з неадекватним "пацієнтом", який вирішив налякати їх ножем.

Як повідомляв портал Знай.ua, у новорічну ніч поліція буде працювати в посиленому режимі. Правоохоронці нестимуть службу в місцях проведення святкових заходів.

Також портал Знай.ua писав, що у Деснянському районі Києва на вулиці Марини Цвєтаєвої виник конфлікт між чоловіком і його тещею. В результаті, кулаком прилетіло копу.