Сьогодні для дітей придумали багато іграшок. Ринок пропонує абсолютно різні іграшки на будь-який смак, а обсяги їх виробництва у Китаї оновлюють рекорди. Але є діти, які не мають доступу до всіх цих іграшок, розповідає портал “Новости-N”.

Діти, які мешкають в бідних кварталах міст країн Африки, знаходять іграшки просто на вулиці. Це може бути шматок пенопласту, аудіокасета, корпус від старого магнітофону, електронні плати, будь-який предмет, який можна знайти біля дороги чи деінде.

Фото: novosti-n.org

Нагадуємо, що в Чернівцях вихованці місцевого дитячого будинку отримали незвичайне поздоровлення з Новим роком.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в п'ятницю, 27 грудня, був встановлений абсолютний рекорд України: більше трьох сотень автомобілів збудували у формі новорічної ялинки.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що дніпровські пожежні знялися для календаря на 2020 рік. Дніпровські співробітники ДСНС не перші хто створює корпоративний календар. Раніше їх Київські колеги вже представили календар на 2020 рік.