У Росії знову стався надзвичайний випадок. Цього разу Ростові-на-Дону невідомий чоловік з "напакованою" сумкою зброї намагався проникнути у тамтешній будинок культури. Щоправда. Це зробити йому так і не вдалося – завадили охоронці, а також металева рамка.

Як відзначається, на відео, яке вдалося зробити камерам спостереження, видно, як невідомий з сумкою проходить через "рамку" металошукачів, але не вдало. В цей момент охорона, яка стояла при вході, попросила "просвітити" портфель. Коди ж захисники помітили в сумці ніж та пістолет, чоловік сказав, що він є співробітником органів внутрішніх справ і та покинув місце.

Поліція Росії. Фото: gazeta.ru
Поліція Росії. Фото: gazeta.ru

Наразі правоохоронці встановлюють, що то був за чоловік та чому він намагався проникнути у будинок культуру зі зброєю.

Популярні новини зараз
На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно в Росії за допомогою волонтера батьки розшукали дитину, яка зникла 16 років тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія.