Жахлива аварія за участю українців сталася у Словаччині. Відтак, кілька легковиків фургонів та автобусів зітнулися на тамтешньому шосе. Наразі відомо, що постраждало щонайменше десять осіб, серед яких є й мешканці України.

ДТП у Словаччині

Як відзначається, моторошна ДТП сталася на дорозі D1. Там відразу зіткнулося 17 автомобілів, два мікроавтобуси та один автобус. Повідомляється, що на момент аварії в транспортних засобах знаходилося понад сорок людей.

ДТП у Словаччині

В результаті цього масштабного зіткнення постраждало 10 людей – 5 з них українців. Окрім цього, двох постраждалих доставили в тамтешню клініку. Що стало причиною аварії наразі не відомо. Однак, є версії, що це могло статися через сильний снігопад.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Десять осіб постраждало,серед них і п’ятеро українців в автоаварії поблизу словацького міста Попрад. Аварія трапилася на автодорозі D1. Зіткнулося 16 автомобілів, два мікроавтобуси та автобус. На місці працюють 14 бригад рятувальників з Левочі, Попрада та Прешова.

Geplaatst door Спеціальний контроль op Zondag 5 januari 2020

Нагадаємо, зв'язали і зарізали: у Києві двох дівчаток знайшли вбитими в шафі знімною квартири, - моторошні фото.

Як повідомляв Знай.uа аборт без дозволу батьків: українців приголомшили новим законом, що ще готують "слуги народу".

Знай.uа писав, ДТП забрала життя молодого футболіста: подавав великі надії.