Український літак розбився в Ірані відразу після зльоту. На борту перебувало 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. В страшній катастрофі не вдалося вижити нікому.

В авіакатастрофі літака авіакомпанії МАУ загинули всі, хто був на борту. Він загорівся практично відразу після зльоту і розбився неподалік аеропорту Тегерана.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: uazmi.net
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: uazmi.net

Президент авіакомпанії "МАУ" Євген Дихне звернувся до родичам і близьким загиблих в авіакатастрофі Boeing 737-800 в Тегерані рано вранці в середу, 8 січня. Він також заявив про те, що рейси в Іран скасували на невизначений термін.

Крім України, польоти в Іран і Ірак припинили США і європейські авіакомпанії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: Уніан
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: Уніан

Володимир Зеленський повідомив, що терміново вилітає до Києва, а ситуацію тримає на особистому контролі. Також президент попросив всіх утриматися від спекуляцій і озвучення неперевірених версій щодо катастрофи до офіційних повідомлень.

УВАГУ, кадри можуть шокувати, суворо 18+:

Нагадаємо, український літак розбився в Ірані відразу після зльоту.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський терміново повертається в Україну Оману через падіння літака МАУ.

Також Знай. ua писав, що в Ірані розбився український літак МАУ, не вижив ніхто.