Мешканка Данії Сара Марі Кларк володіє незвичною особливістю — у неї густі брови, які зростаються. Дівчина вирішила не підкорюватися стандартам краси й зробила брову своєю фішкою.

Раніше з дівчини знущалися через таку особливість. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Ladbible.

"Пам'ятаю, коли розповіла друзям про свої плани почати відрощувати моноброву, вони були налаштовані скептично, адже це виглядає трохи дивно", – розповідає Сара Марі Кларк.

Дівчина розповіла, що її відверто травили через густі брови. Вона витрачала шалені кошти на те, щоб позбутися густого волосся. Одного разу до Сари навіть пристали кілька дівчат в автобусі, які насміхалися з неї та ображали. Однак зараз є такі, які просто в захваті від брів дівчини.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Був один хлопець, який постійно мені писав. Казав, що зробить все, тільки б зустрітися зі мною за брови. Впевнена, у деяких чоловіків просто якийсь фетиш. Хлопці тепер часто фліртують і пропонують познайомитися", – зазначила Кларк.

Нагадаємо, що помер зірка "Гри престолів": "Був справжнім лідером".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Клінта Іствуда "поховали живцем", скандал гримить на весь Голлівуд.

Також "Знай.ua" писав, що Санса об’єдналася з Тіріоном проти білих ходаків: в мережі показали вирізані сцени останнього сезону "Гри престолів".