Моторошна ДТП за участю українців сталася у Росії. Так, в аварію потрапив мікроавтобус, який перевозив мешканців України, зіткнувшись з легковиком. Наразі відомо, що є загиблі, пишуть іноземні ЗМІ.

Як відзначається, сталася ДТП в Орловській області. Саме там на 400-му км автодороги "Крим" водій Mercedes-Benz, який перевозив сімох українців, в умовах снігопаду виїхав на зустрічну смугу, де й зіткнувся з автомобілем Renault Megane, який рухався в цьому ж напрямку.

Фото з місця аварії

В результаті аварії водій та пасажир легковика, а також пасажир мікроавтобуса загинули на місці. Окрім цього постраждав й інші семеро українців, включаючи водія. Зараз усі постраждалі госпіталізовані, а остаточні причини аварії встановлюються.

Фото з місця аварії

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові сталося страшне ДТП. Відомо, що п'яний водій влетів у натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.

Як повідомляв Знай.uа на автодорозі Київ-Чоп біля села Глушин сталася моторошна аварія. Так, 59-річний водій вантажного автомобіля “ДАФ” збив на смерть 15-річного хлопця.

Також "Знай.ua" писав, що на Чернігівщині розбився пасажирський автобус, що їхав до Москви. В результаті ДТП є багато жертв і постраждалих. Відомо, що в аварії загинули три людини та ще 15 отримали поранення.