Японський мільярдер Юсаку Маєсава шукає "супутницю життя", яка буде супроводжувати його у першому комерційному польоті Space X навколо Місяця.

Як повідомляє ВВС, 44-річний модний магнат стане першим цивільним пасажиром, який здійснить політ навколо Місяця на космічному кораблі. Місія запланована на 2023 рік і стане першою місячною подорожжю людей з 1972 року.

Але мільярдер не хоче подорожувати на самоті, абажає поділитися таким досвідом з "особливою" жінкою. Про це йдеться в опублікованому зверненні мільярдера.

Юсаку Маєсава, який недавно розлучився з 27-річною актрисою Аяме Горікі, попросив кандидаток подати заявку на "заплановане побачення" на його веб-сайті.

"Оскільки почуття самотності і порожнечі поступово починає тяжіти наді мною, єдине, про що я думаю: продовжити кохати одну жінку", - написав Маесава.

"Я хочу знайти "супутницю життя". З нею я хочу кричати про наше кохання і мир у всьому світі з космосу", - додав мільярдер.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто додати, що Юсаку Маєсава, який є засновником японського інтернет-магазина Zozo Inc Маєсава, заробив свої статки в світі моди. На сьогодні його особисті активи становлять близько 3 млрд доларів, більшу частину яких він витрачає на мистецтво.

Тож дівчатам, які мають бажання полетіти в космос з модним магнатом, варто врахувати всі вподобання свого можливого "партнера на все життя".

Для кандидаток на "особливу жінку" складено список умов і графік тримісячного процесу подачі заявки. Мільярдер вимагає, щоб кандидатки були самотніми, мали більше, ніж 20 років, залишалися завжди позитивними і хотіли вийти в космос.

Останній термін подачі заявок - 17 січня, а остаточне рішення Маєсава озвучить в кінці березня.

А ми хочемо нагадати всім старий відомий мультфільм "Я подарую тобі цю зірку!". Він хоч і створений 45 років тому, але влучно розповідає про стосунки чоловіка і жінки. До речі, про польот у каосмос тут також є.

Нагадаємо, відомий мільярдер створив колекцію одягу для космічних туристів

Як повідомляв портал Знай.ua, NASA показала справжню вартість подорожі в космос

Також Знай.ua писав, космічні готелі для туристів стають реальністю