Зображення нової форми американських космічних військ, опубліковане в мережі, стало предметом насмішок користувачів.

Космічні війська Сполучених Штатів Америки показали свою форму - відповіднефото було опубліковане в Twitter-аккаунті @SpaceCorpsUS 18 січня.

Нова уніформа космічних військ США виконана з камуфляжної тканини, у якій переважають зелені відтінки. Саме колірна гамма найбільше викликала насмішок і обурення у користувачів. Інтернет-спільнота вибухнула бурхливої критикою, задаючи творцям форми запитання: від кого космічні війська збираються ховатися в такому вигляді у відкритому космосі?

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Більшість людей охарактеризували форму, як "жахливо веселу", жартували, що вона краще підійде лісникам та намагалися зрозуміти, навіщо камуфляж в космосі.

Користувачі також моделювали різні ситуації використання цієї уніформи. Так, один з коментаторів зазначив, що така форма буде корисна, якщо американці збираються ховатися від раси евоків (істот, що живуть в лісах) з саги "Зоряні війни".

"Я розумію, це важко усвідомити, але зліва картинка нової форми, а праворуч - відритого космосу. Уважно порівняйте і знайдіть різницю,"- пише JRehling.

"І скільки дерев ви збираєтеся відшукати в космосі?", - уїдливо запитує Джеймс Фелтон.

"У космосі ніхто не почує, наскільки ви смішні":

"Зелений колір, яке розчарування. Ось якою повинна бути справжня маскування в космосі!"

"Це галактична дурість":

"Хочете витратити більше податкових доларів на непотрібні урядові контракти, які принесуть користь лише мега заможним, з уніформою, ймовірно зробленою в Китаї. Приблизно така ж корисна, як расистська стіна".

До слова, у відповідь на критику керівництво Космічних сил спробувало пояснити, що лише "використовує наявну в армії і ВПС форму" і таким чином "економить на розробці і пошитті нової".

Однак, з таким же успіхом військові могли розмовляти з порожнечею відкритого космосу: потік критики в соціальних мережах не слабшає.

Нагадаємо, армія США заборонила новобранцям встановлювати TikTok на військові смартфони

Як повідомляв портал Знай.ua, війська США почали будувати базу в Україні

Також Знай.ua писав, США передислоковує війська для боротьби з Росією