Стало відомо, що вболівальник Дейві Андраде під час товариського матчу команд "Барселона" і "Дельфін" на стадіоні в Еквадорі потрапив у так звану "Камеру поцілунків". Хлопець ніжно обіймав і цілував милу брюнетку.

Вболівальник з дівчиною на стадіоні, скріншот відео

У мережі з'явився відповідний ролик. На опублікованому відео видно, як фанат швидко помітив, що на нього спрямовані камери, забрав свою руку з плеча дівчини, зробив незворушний вираз обличчя й уткнувся в екран свого мобільного телефону. Ролик швидко розлетівся по різним соціальним мережам, а також зібрав цілі мільйони переглядів і насмішило користувачів.

І ось нещодавно Андраде розмістив пост на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook і Instagram, в якому попросив у своєї "офіційної" коханої дівчини пробачення.

"Я хочу проживати ці моменти поруч з тобою. Я прошу у тебе вибачення і хочу зробити це публічно. Можливо, так ти зможеш пробачити мене. Хочу повернути тебе назад", - написав хлопець.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що п'ятиразовий чемпіон НБА, колишній захисник "Лейкерс" Кобі Брайант вважає, що деякі гравці жіночої НБА можуть грати на рівні з чоловіками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вболівальник "Лос-Анджелес Лейкерс" Еван виграв 100 тисяч доларів, закинувши м'яч з центру майданчика.

Також "Знай.ua" писав, що близько 20 грецьких уболівальників вигнали з трибун за неналежну поведінку.