Літак білоруської авіакомпанії Белавіа, який прямував рейсом з Мінська до німецького Мюнхена, зовсім трохи не долетів до свого пункту призначення, розповідає TUT.BY.

Як повідомляється, у небі над польським Вроцлавом літак, який і без того вилетів із тригодинною затримкою, раптово розвернувся і приземлився в аеропорту міста Гродно в Білорусі. Командир екіпажу пояснив пасажирам, що посадка є вимушеною через технічні несправності.

Літак Belavia

Через 20 хвилин після приземлення у Гродно на літак піднялись прикордонники та митники, які назвали шість прізвищ та попросили цих людей забрати свій багаж та залишити літак. А ще через 20 хвилин усіх інших пасажирів також попросили вийти для того, щоб борт дозаправити пальним. Лише після повернення до літака пасажирам пояснили, що технічні несправності полагоджено і можна продовжувати подорож. Цю новину пасажири зустріли вибухом реготу.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ані співробітники авіакомпанії, ані представники Прикордонкомітету, ні працівники МВС Білорусі коментарів щодо даного інциденту не надали. Останні порекомендували звернутись до прес-служби аеропорту, але й там ніяких пояснень не надали.

Нагадуємо, що в небі над Львовом пасажирський літак потрапив під удар блискавки.

Як повідомляв Знай.uа, природна аномалія здивувала львів’ян.

Також Знай.uа розповідав про те, що українці безкоштовно зможуть користуватись одразу кількома медичними послугами.