Скандально відома модель роздяглася, вшанувавши пам'ять Брайанта. Кінсі Воланскі по-своєму вшанувала пам'ять легендарного баскетболіста. Знаменита Instagram-модель в купальнику з'явилася на фініші гірськолижної траси в австрійському Шладмінге з плакатом "RIP Kobe".

Воланскі стала всесвітньовідомою після того, як вибігла на футбольне поле в купальнику у фінальному матчі Ліги чемпіонів між "Ліверпулем" і "Тоттенхемом" 1 червня 2019 року. У мережі не оцінили вчинок моделі і розкритикували Воланскі.

Легенда баскетболу Кобі Брайант загинув в результаті аварії вертольота Сікорський S-76 "Спірит". Трагедія сталася 26 січня поблизу Лос-Анджелеса. Серед дев'яти осіб, які перебували на борту вертольота, була 13-річна дочка Брайанта Джианна-Марія Оноре. У Брайанта залишилися три дочки: Наталія Даймэнт, Б'янка Белла і Капрі Кобі 2019 року народження.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пізніше стало відомо, що вертоліт, під час аварії якого загинув баскетболіст, близько 15 хвилин кружляв перед падінням. Найбільш ймовірною причиною аварії вважається, що повітряне судно потрапило в зону густого туману.

Кінсі Воланскі, фото: EPA
Кінсі Воланскі, фото: EPA

Нагадаємо, раніше Шакіл О'Ніл зворушливо попрощався з Кобі Брайантом: "Немає слів, щоб висловити біль..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Кобі Брайанта після загибелі батька звернулася до нього: "Люблю…"

Також "Знай.ua" писав, що шанувальники Кобі Брайанта створили меморіал біля легендарної арени Лос-Анджелес Лейкерс