У неділю, 26 січня, світ облетіла новина про авіакатастрофу в США, в якій загинув відомий баскетболіст Кобі Брайант і його 13-річна донька. Але тільки на другий день всі дізналися, що разом зі спортсменом у вертольоті летіли ще 7 людей, яким також вдалося вижити. Рідні загиблих також поділилися своїм болем, пише The Sun.

Бейсбольний тренер Джон Альтобеллі, його дружина Кері і дочка Аліса

Головний тренер з бейсболу в коледжі Orange Coast Джон Альтобеллі – 27 років свого життя присвятив роботі, він користувався повагою колег і учнів. Чоловік і далі збирався продовжувати займатися улюбленою справою, але доля розпорядилася інакше – разом з дружиною Кері і 13-річною донькою Алісою він загинув у страшній аварії вертольота. Дівчинка вчилася в одній команді з дочкою Кобі Брайанта, була дуже дисциплінованою, цілеспрямованою і захопленою спортом, і не могло бути інакше, адже вона дочка свого батька. Із цілої родини в живих залишилася лише старша дочка Джона і Кері Алексіс, яка важко переживає трагедію, яка сталася з її сім'єю.

Джон Альтобеллі з сім'єю, Facebook
Джон Альтобеллі з сім'єю, Facebook

Тренер з баскетболу Крістіна Мозер

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Чоловік 38-річної Крістіни Мозер Метт, яка загинула в авіакатастрофі, зі сльозами на очах розповідає, що тепер він залишився сам із трьома маленькими дітьми, і уявляє життя без дружини. Крістіна Мозер була баскетбольним тренером в каліфорнійській школі і навчала дочку Кобі Брайанта в Mamba Academy. Для роботи її вибрав сам зірковий спортсмен. Крістіна сподобалася йому як людина дуже професійна, розумна і з відмінним почуттям гумору.

Наступного тижня Метт і Крістіна повинні були відсвяткувати 4-й день народження доньки. «Спочатку, коли я заходив до доньки в кімнату, вона кликала маму... Більше не кличе. Думаю, вона все розуміє, знає, що мами більше немає. Син старший, йому я все розповів і обійняв двічі — за тата і за маму», — розповів Метт. Чоловік зізнався, що найважче йому було в перший день після загибелі дружини, він ледь стримував сльози. "Я дивився на наших дітей і не міг стримати сліз"

Христина Мозер з сім'єю, Facebook
Христина Мозер з сім'єю, Facebook

Сара Честер і її дочка Пейтон

Близькі досі не можуть прийняти і змиритися з втратою Сари Честер та її 13-річної дочки Пейтон. У жінки залишилися двоє 16-річних синів Хайден і Райлі, яким належить пройти через важкі часи разом з батьком. Про жінку завжди говорили тільки хороше, її називали людиною, на яку завжди можна покластися.

Кобі Брайант подружився з родиною Сари Честер, коли її дочка Пейтон почала грати в його команді. Дівчинка мріяла пов'язати своє життя зі спортом, а мама її тільки підтримувала. Брат Сари Честер теж не може повірити в те, що трапилося, він розповів: "Сара була такою сильною, розумною, смішною, красивою... вона була для нас всім. Пейтон – найчудовіша дитина в світі, усмішка ніколи не сходила з її обличчя.

Сара Честер і її дочка Пейтон, Facebook
Сара Честер і її дочка Пейтон, Facebook

Пілот Ара Зобаян

Загинув в авіакатастрофі і пілот вертольота Пілот Ара Зобаян, який десять років працював у компанії Island Express Helicopters. Чоловік завжди мріяв літати і втілив свою мрію, налітавши понад вісім тисяч годин. Кажуть, що Зобаян старанно працював, щоб накопичити гроші і піти вчитися на пілота, — він знайшов своє покликання. І в цей політ ніхто не сумнівався в його досвіді та професіоналізмі.

Експерти вважають, що фатальною помилкою пілота було рішення все ж летіти, попри сильний туман, який і став причиною трагедії. І хоча у пілота був допуск до польотів у складних умовах, але на малій висоті, при цьому перебуваючи в тумані, дуже важко зберегти орієнтацію в просторі. Швидше за все, саме з-за туману Ара і збився зі шляху. В останньому з'єднанні з диспетчером пілот сказав, що буде підніматися вище хмар, і це було правильним рішенням. Але після цього він не виходив на зв'язок, а незабаром вертоліт впав, забрали життя дев'яти людей.

Пілот Ара Зобаян, Facebook
Пілот Ара Зобаян, Facebook

Нагадаємо, батьки загиблих в аварії літака МАУ в Ірані прибули у Бориспіль.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що МАУ призупинила польоти в Тегеран після аварії з Боїнг 737.

Також портал "Знай.ua" писав, про катастрофу українського літака в Ірані – повна хроніка і що відомо.