У Перській затоці поблизу берегів емірата Шарджа, Об’єднані Арабські Емірати, загорівся корабель, повідомляє FleetMon.

Як повідомляється, пожежа сталась на великому танкері для перевезення сирої нафти ZOYA, оператором якого є компанія з Об’єднаних Арабських Еміратів. Судно знаходиться на якорі в 35 кілометрах від узбережжя. Представники Федерального управління транспорту наразу працюють над ліквідацією пожежі та встановленням її причин. Найімовірніше, пожежа сталась через вибух газу, що накопичився в одному або декількох резервуарах в нижній частині судна.

Танкер ZOYA знаходиться біля берегів Шарджі з 2018 року, коли він був заарештований через фінансові та юридичні проблеми, в тому числі не виплату зарплатні членами команди. Скоріше за все, нікого з команди танкера, окрім охоронців, на борту немає.

Нагадуємо, що нещодавно російський корабель мало не зіштовхнувся з американським есмінцем в Аравійському морі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", підводна містика: корабель-невидимка явився світу століття потому, фото красеня.

Також "Знай.ua" писав, що у Чорному морі російський танкер зіштовхнувся з риболовецьким човном біля берегів Туреччини — є зниклі без вісті.