Коронавірус з Китаю 2019-nCoV уже на устах всього світу. Хворобу деякі вже називають новою пандемією. Вперше він був виявлений на початку грудня у китайському місті Ухань, але стрімко і незворотньо поширюється по всьому світу: згідно з останніми даними, станом на 28 січня випадки захворювання коронавірусом виявлені вже в 19 країнах світу.

Ні для кого не секрет, що по Китаю коронавірус розповсюджується ще швидше. І щоб хоч якось зупинити цей процес зараження і убезпечити себе від хвороби, місцеві жителі йдуть на крайні заходи.

На відео є кадри, які підтверджують те, що по всій країні ловлять жителів Ухань, насильно скручують посеред вулиці і заварюють двері місць їх проживання, щоб ті не могли виходити на вулицю.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі через епідемію у китайському місті Ухань коронавірусу ринок "7 кілометр" візьмуть під особливий контроль.


Як повідомляв портал "Знай.uа" чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який мав пройти 13-15 березня в Нанкіні (Китай), перенесено на 2021 рік


Також Знай.uа" писав, про те, як захистити себе від нового вірусу.