Паління — згубна звичка, яка навіть вагітних жінок змушує йти на злочин проти своєї ненародженої дитини, продовжуючи палити. Такі жінки навіть перебуваючи у пологовому будинку не відмовляються від шкідливої звички.

В мережі оприлюднили незвичайні фото. На перший погляд може здатися, що вони зображують контрабанду на митниці. Однак, це не так. На фотографіях показано способи передачі цигарок для породіль у Краснодарському краї в місті Ачинськ. Родичі майбутніх мам ховають тютюн в передачах, а саме в памперси, жіночі прокладки, у пачки чаю та навіть в буханцях хліба.

У перинатальному центрі диміти заборонено, тому доводиться проявляти кмітливість. Фото оприлюднив МОЗ Красноярського краю. Кажуть, що медсестрам доводиться бути справжніми шукачами, ретельно вивчаючи передачі для породіль.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому жінки навіть не задумуються над тим, що паління шкодить здоров'ю, як вагітної, так і годуючої мами. А крім того надзвичайно шкодить малюку — наслідки паління матері для нього набагато страшніші, і він їх відчує дуже скоро, кажуть медики.

Нагадаємо, паління призводить до розвитку шизофренії та депресії

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені продемонстрували шкоду від куріння і вейпа

Також Знай.ua писав, чи виправдана заміна звичайних сигарет на електронні