У Санкт-Петербурзі під час демонтажу впав дах величезного стадіону, під завалами можуть знаходитиь люди.

У п'ятницю, 31 січня, в "західній стлиці" Росії Санкт-Петербурзі впав дах і частина будівлі спортивно-концертного комплексу "Петербурзький". Завал стався в процесі демонтажу комплексу.Про це повідомляють росіські ЗМІ.

Зазначається, що за інформацєю МНС Петербурга, обвалення даху СКК було незапланованим, під завалами можуть знаходитися робочі.

На опублікованих кадрах видно, що руйнування комплексу почалося після того, як один з робочих відрізав частину металевого каркаса газовим інструментом. Коли дах почав розпадатися на секції і падати вниз, робочий побіг в сторону люльки, в якій його чекав напарник.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Російські видання пишуть, що робочі виконували зріз вант, які скріплюють покрівлю з залізобетонним кільцем. Після видалення десяти розтяжок дах завалився.

Також повідомляється, що під час обвалення покрівлі будівлі пропав один робочий 1990 року народження на прізвище Матвій Кучеров. Його напарник, який був в колисці, врятувався.

Один з тих робітників, які працювали в приміщенні, повідомив, що знаходився в службовому приміщенні, коли дах почав падати. За його словами, це нагадувало шум будівельної техніки, і на нього ніхто не звернув уваги. Але шум наростав, і тоді все різко вибігли назовні. Вони побачили момент, коли над СКК піднялася хмара пилу, яка стояла в повітрі близько десяти хвилин.

На місце обрушинрго СКК "Петербурзький" прибула пошуково-рятувальна група, реанімація та група МНС. Наразі відбувається пошук постраждалих.

Варто зазначити, що спортивно-концертний комплекс "Петербурзький" був одним з найбільших спортивних об'єктів такого типу в Європі.

Нагадаємо, у Львові бетонний стовп обрушився на автомобіль екс-тренера Усика і Ломаченка

Як повідомляв портал Знай.ua, під Львовом обвалився 300-річний костел капуцинів

Також Знай.ua писав, у Дрогобичі в чотириповерховому будинку вночі обрушився під'їзд