Стало відомо, що американець придбав за 75 доларів покинутий склад в Олбані, штат Орегон і знайшов там 6 пар рідкісних кросівок Nike Mag за 10 тисяч доларів.

Кросівки Nike Mag

З цих 6 пар 3 були куплені реселлером West Coast Streetwear, який поділився дивовижною знахідкою на сторінці в соціальній мережі Twitter.

Все це взуття невідомо скільки зберігалися в покинутому складі, перш ніж приміщення було куплено.

"6 пар з них були на складі з вичерпаним терміном зберігання в Олбані, Орегон", – він підписав фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот, Twitter

Певно, покупець цього складу не знав про вартість кросівок Nike Mag, тому виставив їх на онлайн-продаж, де його оголошення побачив реселлер.

"Я особисто не знаходив склад. Я знайшов хлопця на OfferUp і я подумав, що це дуже хороша пропозиція, щоб бути правдою, але я дав йому шанс. Я відправив йому повідомлення. У нього залишалося три пари, а ще три він продав. Всього було шість", — поділився реселлер.

Торговельний посередник не розповів, скільки він заплатив за кросівки, однак зізнався, що вже продав одну пару на StockX за 10 тисяч доларів.

Скріншот, сайт

Як доказ West Coast Streetwear опублікував скріншоти листування з продавцем кросівок.

Скріншот, Twitter

Слід зазначити, що Nike Mag з автоматичною шнурівкою створювалися спеціально для другої частини відомого фільму "Назад в майбутнє" 1989 року.

У 2011 році бренд випустив силует лімітованим тиражем в 1500 пар, а в 2016 - ще 89 пар.

Нагадаємо, що італійський модний будинок Versace більше не буде використовувати шкіру кенгуру при виробництві одягу і взуття на тлі загибелі мільйонів тварин в Австралії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Nike змусила Світову легку атлетику переглянути стандарти взуття.

Також "Знай.ua" писав, які хитрі прийоми таїть у собі бренд Zara.