У Росії в місті Томську сталася надзвичайна подія з літаком авіакомпанії "Руслайн". Цей літак мав рейс вилетів з Єкатеринбурга, але мусив здійснити аварійну посадку через несправність, яку виявили на борту.

Під час екстреної посадки в аеропорту Томська, у літака на борту якого було 32 пасажири та 4 члени екіпажу, зламалося шасі.

Аеропорт довелося закрити для прийому і випуску літаків. Рейси почали затримуватися на невизначений час. В результаті надзвичайної події ніхто не постраждав.

У Томську здійснив аварійну посадку літак ( фото BAZA)

У Томську здійснив аварійну посадку літак ( фото BAZA)

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знайшовся свідок, який поділився подробицями з місця аварії, і розповів про медиків, які в паніці бігли у спецтранспорт.

Бачив, як спішно тікали медики і поліцейські в спецтранспорт, їх кудись відвезли. На злітній смузі в темряві видно багато мигалок і літак... - розповів очевидець

Нагадаємо, раніше Угорський лоукостер Wizz Air, яким часто користуються українці, підготував пасажирам нову функцію – автоматичну реєстрацію на рейс.


Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харківському аеропорту через негоду скасували кілька рейсів.


Також "Знай.ua" писав, що українська авіакомпанія SkyUp Airlines у новому році хоче відкрити понад 30 нових рейсів у різні куточки світу.