Стало відомо, що в понеділок, 3 січня, в Уфі 33-річного чоловіка Володимира Санкіна посадили під домашній арешт за те, що той побив педофіла до смерті. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Поліція

Так, уфімець Володимир Санкін йшов по вулиці, коли до нього підбіг 10-річний хлопчик. Він був весь у сльозах і розповів чоловікові про те, що його другу просто зараз загрожує ґвалтівник. Санкін негайно кинувся в квартиру педофіла і витягнув того на вулицю. Слід зазначити, що хлопчики купилися на цукерки і просто пішли до незнайомця додому.

Потім, як чоловіки опинилися на свіжому повітрі, Санкін добряче врізав педофілу, той повалився на землю і сильно вдарився головою об бетон. 33-річний герой повів хлопчиків і викликав карету швидкої допомоги, однак злочинець вже помер на місці. Також з'ясувалося, що зловмисник вийшов на свободу лише кілька днів тому, а сидів у в'язниці за зґвалтування власного сина.

Володимир Санкін

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"стосовно чоловіка порушено кримінальну справу за підозрою в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого. В даний час з підозрюваним проведені первинні слідчі дії, судом йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, допитані неповнолітні потерпілі, очевидці та інші свідки, вивчені особистості обох учасників конфлікту, призначений комплекс необхідних судових експертиз", - повідомили в Слідчому комітеті Башкирії.

Нагадаємо, що невідомий зайшов у палату, де знаходився пацієнт і кількома ударами вбив чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Харківщині під суд піде пенсіонер, який розбещував дев'ятирічної дитини.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Ксьондзик, який разом з Єлизаветою Бершацькою підозрюється у звірячому вбивстві двох дівчат в орендованій квартирі в Києві, раніше був неодноразово судимий за крадіжку і згвалтування.