З Казахстану прийшли трагічні новини. З'явилася інформація, що в результаті конфлікту в Кордайському районі Жамбільської області на півдні країни загинули 8 людей.

Про це стало відомо зі слів міністра внутрішніх справ Казахстану Ерлана Тургумбаєва.

За його інформацією, ще близько 40 отримали травми. Відомо, що двоє співробітників правоохоронних органів отримали вогнепальні поранення. А ось очевидці заявляють, що у цьому побоїщі брали участь сотні людей. У деяких з них при собі була зброя.

Заворушення в Казахстані, фото: Газета.ру
Заворушення в Казахстані, фото: Газета.ру

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після інциденту президент країни Касим-Жомарт Токаєв виступив з офіційним зверненням до нації: "В Кордайському районі Жамбільської області сталася групова бійка з хуліганських спонукань. Цим спробували скористатися провокатори. Поліція нормалізувала ситуацію, її взято під контроль. Винних в порушенні громадського порядку буде притягнуто до відповідальності".

За інформацією МВС Казахстану, під час заворушень було пошкоджено понад 30 будинків, 15 торгових об'єктів і 23 машини. Учасники бійки здійснювали підпали. Затримано 47 осіб, у них вилучили дві мисливські рушниці.

Нагадаємо, у Полтаві дівчина прострелила голову пенсіонерові і продовжила наповнювати його кулями.

Як повідомляв Знай.uа у Києві неповнолітні зняли на відео жорстоку розправу над школяркою і злили в мережу.

Знай.uа писав, у Харкові молодого хлопця вбили в тролейбусі, поки очевидці знімали відео.