Стало відомо, що у Помсті (Грузія) знайшли тіло українського гірськолижника, який напередодні зник у горах. Про це повідомила телекомпанія Rustavi2.

У Грузії знайшли тіло українця, Rustavi2

Так, українець був похований під лавиною, яка зійшла з одного із схилів гірськолижного курорту Тетнульд. Протягом двох днів його шукали рятувальники Служби з управління надзвичайними ситуаціями та місцеві добровольці.

Слід зазначити, що раніше на сторінці в соціальній мережі Facebook "Адреналін" повідомили, що пошуки почалися 10 лютого після того, як українець не повернувся в готель. Там розповіли, що він цілий день катався один, залишивши в номері лавинний датчик і рацію.

В той же день було виявлено, що чоловік піднімався на кріслі другої черги на Тетнульд о 13:09. В 13:43 зійшла лавина, яка накрила трьох осіб. Дві людини були відразу ж госпіталізовані в лікарню.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

У Грузії знайшли тіло українця, Rustavi2

Також напередодні в околицях вершини Тетнульд сталося сходження відразу двох лавин. В районі сходження лавини виявилися 4 людини з Чехії. Рятувальники надали їм допомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові на одній з вулиць міста чоловікові стало погано, в результаті чого він помер.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo.

Також "Знай.ua" писав, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови.