Громадяни Росії досить жорстко пройшлися по своєму президенту Володимиру Путіну, розповівши, що він за останні 2-3 року зробив не так. Про це вони повідомили "Настоящему времени", при цьому ЗМІ зазначило, що за 2 роки рівень їх довіри до лідера впав майже в два рази.

Володимир Путін

Так, на думку багатьох росіян, головною помилкою в політиці глави держави Володимира Путіна стала пенсійна реформа.

"Пенсія у мене маленька! Ну чому не піднімуть. Всі кажуть: "Так, маленька, не прожити!" Ось у мене 10 500 рублів", "Все життя працював, отримав 6300 пенсії, уявляєте? Кому мені сказати "спасибі"?", "Пенсійна реформа! Мені прикро за нашу країну. Я йду і бачу, що бабуся сидить і просить їжу, тому що їй просто-напросто не вистачає цієї пенсії. А деякі навіть не можуть дожити до такого віку!" – поділилися росіяни.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інші вважають, що лідер РФ взагалі все робить не так.

"Якщо брати конкретно, то… що він занадто заївся, грубо кажучи", "Все. Залишився президентом, він зробив це вже не так", "Абсолютно все не так. Починаючи від пенсійної реформи, яку він чомусь підтримав, закінчуючи всякими обмеженнями інтернету та іншим усім цим. Мені це абсолютно не подобається", "Я як ведучий Камчатських новин теж розсміявся після вашого питання. Ситуацію в охороні здоров'я і освіті, напевно, всі уявляють", "А що зробив так?" – висловилися громадяни.

Також один росіянин зазначив, що своєю політикою Путін довів людей до злиднів і їм доводиться просто виживати. З-за цього люди навіть не мріють про те, щоб виїхати кудись відпочити.

"Ну, по-перше, він зарплату не дав людям, яку обіцяв, і повинен був це зробити. Не він, так його (команда), ті, хто мають це зробити. Народ став біднішим, зліше, йому не вистачає на багато чого. Виїхати ми не можемо з країни відпочити. Навіть наш Крим, який нам обіцяли, що він буде безкоштовний практично, туди путівки коштують більше 30-50 тисяч. Ми таких грошей не заробляємо! Так ми живемо: вода тече – і ми з нею так само", – заявив чоловік.

Проте знайшлися і ті, хто були всім задоволені.

"Хай краще такий, ніж незрозуміло що. Я за Путіна, тільки лише тому, що не бачу іншої альтернативи", - зізнався росіянин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Україна і Росія поки не ведуть предметної розмови про обмін послами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Також "Знай.ua" писав, що ініціатива президента Росії Володимира Путіна зробити перебування на посту сенатора довічним зустріла критику і висміювання від користувачів соціальних мереж.