В Гонконзі, де раніше висунули нову версію поширення коронавірусу, озброєні чоловіки вкрали 600 рулонів туалетного паперу на суму 130 дол. Через паніку навколо спалаху нового коронавірусу в регіоні зараз дефіцит цього товару.

Інцидент стався перед магазином, де троє чоловіків погрожували ножем співробітнику служби доставки, який розвантажував товар. Злочинці вкрали у нього 600 рулонів туалетного паперу, вартість яких склала 130 дол. Поліції вдалося затримати двох зловмисників і вилучити частину викраденого товару.

Туалетний папір в дефіциті в Гонкозі, фото: REUTERS
Туалетний папір в дефіциті в Гонкозі, фото: REUTERS

Повідомляється, що через паніку навколо коронавірусу в регіоні деякі товари стали дефіцитними. Серед них, наприклад, рис, макарони і предмети особистої гігієни. Нещодавно влада Китаю заявила, що їм вдасться завдати поразки смертельно небезпечному коронавірусу.

За останньою інформацією число жертв нового коронавірусу у Китаї досягло 1770 осіб, одужали понад 10,8 тис., число заражених з моменту спалаху пневмонії перевищило 70,5 тис.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Китаї знайшли збудник коронавірусу, небезпека була зовсім поруч

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції