Скандальна російська телеведуча Олена Малишева заявила, що гліобластома або пухлина головного мозку є одним з найнебезпечніших онкологічних захворювань.

Вона назвала деякі симптоми, за якими можна визначити настання хвороби. Зокрема, можуть деформуватися риси обличчя, уточнила Малишева.

"Під час здавлювання головного мозку у пацієнта можуть статися візуальні зміни в носогубних складках", - сказала Малишева в ефірі передачі "Жити здорово".

Олена Малишева
Олена Малишева

Вона також пояснила, що труднощі в мові, зміна ходи та інші раптові проблеми зі здоров'ям теж можуть вказувати на розвиток гліобластоми. Малишева закликала негайно звернутися до медиків при виявленні цих симптомів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олену Малишеву госпіталізували до Боткінської лікарні з гіпертонічним кризом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Малишева розповіла, як одягнутися, щоб повільніше горіти в авіакатастрофі.

Також портал Знай.uа писав, що у Росії телеведуча Олена Малишева у прямому ефірі обізвала дітей з аутизмом "кретинами" та "ідіотами".