Компанія Boeing під час перевірки своїх літаків моделі 737 Max знайшла в їхніх паливних баках сміття. Керівник програми компанії із проектування цих літаків назвав ситуацію "цілковито неприйнятною". Зазначається, що Boeing не буде відкладати повернення літаків Boeing 737 Max в експлуатацію, це може статися вже до середини 2020 року.

Речник Boeing повідомив, що компанія після виявлення в паливних баках літаків сторонніх об’єктів розпочала "ґрунтовне внутрішнє розслідування" і вжила негайних запобіжних заходів. Водночас у Федеральній авіаційній адміністрації США заявили, що стежать за ситуацією навколо Boeing.

Boeing 737 Max, фото: Reuters
Boeing 737 Max, фото: Reuters

У березні 2019 року авіакомпанії по всьому світу заборонили польоти на Boeing 737 Max після того, як у двох катастрофах із цими літаками загинуло 346 людей.

В січні 2020 року компанія Boeing вперше з 1962 року не отримала за місяць жодного замовлення на літаки. Водночас головний конкурент компанії концерн Airbus у січні отримав замовлення на 274 літаки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Boeing 737 max, CBS news
Boeing 737 max, CBS news

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Австралії зіткнулися два літаки — вижити не вдалося нікому

Як повідомляв портал "Знай.ua", розбився туристичний літак із пасажирами на борту, є загиблі — відео з місця аварії

Також "Знай.ua" писав, останній політ Кобі Брайанта відтворили у відео. У короткому ролику показали, що стало причиною авіакатастрофи, в якій загинув Кобі Брайант