26 січня в місті Калабасас, що у Каліфорнії через погану видимість розбився вертоліт, на борту якого перебував 5-кратний чемпіон НБА з Лейкерс Кобі Брайант, його 13-річна донька Джанна і ще сім осіб. Всі пасажири, які були на борту разом з легендарним баскетболістом, загинули.

Раніше повідомлялося, що церемонія прощання з Кобі Брайантом відбудеться 24 лютого в Лос-Анджелесі. Ця дата пов'язана з ігровими номерами баскетболіста і його доньки.

Кобі Брайант з донькою, фото: instagram / vanessabryant
Кобі Брайант з донькою, фото: instagram / vanessabryant

The Flight Channel показав, що насправді стало причиною страшної авіакатастрофи, відтворивши останній політ Кобі Брайанта у короткому відео.

Раніше повідомлялося, що після трагічної смерті Кобі Брайанта понад 2 млн. вболівальників підписали петицію з проханням помістити на логотип колишнього гравця "Лейкерс". Однак зараз стало відомо, що регулярний чемпіонат НБА не буде змінювати логотип на честь легендарного баскетболісти Кобі Брайанта.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безутішна вдова Кобі Брайанта благає про допомогу після фатальної аварії, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Кобі Брайанта після загибелі батька звернулася до нього: "Люблю…"

Також "Знай.ua" писав, що фанат Кобі Брайанта напророкував його загибель 7 років тому — збіг чи містика?