Один з уболівальників зірки NBA Кобі Брайанта ще у 2012 році в деталях передбачив загибель баскетболіста. Користувач Twitter під ніком .Noso сім років тому написав, що Кобі загине при аварії вертольота. Після трагедії цей пост став вірусним, він зібрав 170 ретвітів і понад 300 тисяч лайків.

Оскільки в таке передбачення віриться насилу, інтернет-користувачі запідозрили, що вболівальник просто опублікував пост заднім числом, щоб привернути до себе увагу. Однак один з американських журналістів, посилаючись на дані служби підтримки Twitter, повідомив, що пости в Twitter не можна правити, їх можна тільки видалити.

Твіт про смерть Брайанта, скріншот: Twitter
Твіт про смерть Брайанта, скріншот: Twitter

Дехто даний пост пов'язує з появою в той день у ЗМІ повідомлень про те, що травмований баскетболіст "Лейкерс" Стів Блейк добирався до медиків разом з Брайантом на його особистому вертольоті.

Легендарний баскетболіст "Лос-Анджелес Лейкерс" Кобі Брайант загинув у катастрофі свого приватного літака. Разом з ним загинула 13-річна дочка Джіанна. НП сталася ввечері 26 січня за 30 кілометрів від Лос-Анджелеса. Кобі Брайант є п'ятиразовим чемпіоном NBA у складі "Лейкерс", його вважають одним з найвизначніших баскетболістів всіх часів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

Нагадаємо, безутішна вдова Кобі Брайанта благає про допомогу після фатальної аварії, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Кобі Брайанта після загибелі батька звернулася до нього: "Люблю…"

Також "Знай.ua" писав, що шанувальники Кобі Брайанта створили меморіал біля легендарної арени Лос-Анджелес Лейкерс