Відома співачка Grimes кохана Ілона Маска відмовилася розкривати стать своєї ненародженої дитини під час запитань у Twitter від фанатів, пише The DailyMail. 31-річна вагітна поп-зірка взяла участь опитуванні у соціальних мережах у п'ятницю і назвала свою дитину "вони", коли фанат запитав "у вас буде дівчинка чи хлопчик?"

"Вони можуть вирішити свою долю та особистість", - відповів нападник "Oblivion", який очікує на свою першу дитину з хлопцем Елоном Маском.

Співачка Grimes, фото Інстаграм

Також у п’ятницю артистка, яка раніше виявила, що вона вагітна сім місяців, повторила коментарі під час трансляції YouTube. "Я не хочу говорити про стать дитини ... тому що я відчуваю, що їх приватність повинна бути захищена".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Grimes - справжнє ім’я Клер Еліза Бучер - також займався питаннями музики та моди, серед інших тем. На питання, чи коли-небудь співпрацювали з Леді Гагою, Граймс відповідає: "Якби вона отримала від мене її новий альбом - це хороший король".

На запитання про її "ікону стилю" артистка співачки відповіла: "Белла Хадід і Кім Кардашьян дуже круті".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше