Як повідомляє Анадолу, літак виконував рейс з іранського Тегерана в Стамбул. Під час польоту на борту літака запідозрили коронавірус у 17 пасажирів на борту.

Всього на борту літака рейсу ТК879 перебувають 132 людини, лікарі вимірюють температуру пасажирів й інші показники стану їхнього здоров'я. Зазначається, що в аеропорту Есенбога запроваджено карантинні заходи.

За даними видання, літак був розвернутий на підльоті до Стамбула, пролетівши до того майже 4 години за вказаним рейсом. Це було зроблено після запиту Міністерства охорони здоров’я Туреччини.

Зазначимо, станом на вечір 24 лютого, коронавірусом у Ірані заразилися понад 60 осіб. Ще принаймні 10 громадян загинули. Більшість випадків зараження сталися в місті Кум за 120 кілометрів від Тегерана.

Також повідомлялося, що коронавірус виявили у Кувейті, Бахрейні та Афганістані. Зокрема, Кувейт повідомив про три випадки зараження, Бахрейн - про один.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше на карантин всіх будуть везти в санаторій "Немирів"