В каліфорнійському місті Норко (США) місцевим жителям забороняють тримати вдома носорогів. І причина цьому дуже незвичайна. Варто відзначити, що Норко має неофіційний статус "міста незвичайних домашніх тварин". Жителі там мають найбільш незвичайних улюбленців – від звичних собак, кішок, кроликів, хом'ячків або до крокодилів, свиней і варанів. А от утримувати вдома носорогів заборонено. Справа в тому, що домашні улюбленці часом тікають від своїх господарів. Так сталося в Норко з дитинчам носорога, який завдав тяжкої шкоди місцевим садам і газонам.

Що стосується тварин і законів, то є ще один дивний випадок. Так, наприклад, в Лос-Анджелесі заборонено облизувати жаб. Звучить кумедно, але причина досить серйозна – закон прийняли після того, як підлітки виявили, що шкіра деяких жаб містить галюциногени. Ці наркомани виловлювали цих тварин і ретельно їх облизували, але до прийняття закону поліція не могла їх карати.

Носоріг, фото - Getty Images
Носоріг, фото - Getty Images

Нагадаємо, дніпряни повстали проти скандального цирку братів Гертнер.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві популярний ТЦ зганьбився через папуг.