Один із найпопулярніших сайтів для дорослих xHamster вирішив дати відсіч китайському коронавірусу. Так, портал з "полуничкою" відкриває доступ до своєї платної версії для жителів постраждалих від коронавіруса регіонів. Відомо, що до числа цих регіонів увійшли італійські Ломбардія, Венето, іранський Тегеран, корейська Тегу, китайський Ухань і містечко Адехе на Канарських островах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації власників сервісу.

Акція порносайту, скріншот: XHAMSTER
Акція порносайту, скріншот: XHAMSTER

"Щоб допомогти глобальним агентствам охорони здоров'я зупинити поширення коронавіруса, xHamster надасть безкоштовний доступ до xHamster Premium з цього моменту до кінця березня жителям наступних регіонів", — написали власники сервісу для дорослих у своєму блозі.

Віце-президент порталу xHamster Алекс Хокінс заявив, що найпростіший спосіб уникнути розповсюдження вірусу — не вступати в контакт з людьми. Саме порно здатне впоратися з цим завданням.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Ми знаємо, що сексуальний потяг людини є одним з головних мотиваторів соціальної взаємодії. При розумному підході порно може допомогти людям залишатися у своїх спальнях і будинках… Ми повинні бути в змозі зібратися разом і допомогти людям з вулиць", — додав Хокінс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пишнотіла красуня вишукано помстилася незнайомцю за непрохані інтимні фото.

Як повідомляв Знай.uа порноакторка отримала подяку від Путіна за "внесок у православне мистецтво".

Знай.uа писав, у Ліндеманна після секс-скандалу помітили дивне тату.